Få innsikt i kroppens Omega 3:6 balanse

Etter å selv ha tatt blodprøver på hele min familie som viste en ubalanse i Omega 3:6 forholdet valgte jeg å bli forhandler for Zinzino og tilbyr nå deg å utføre den samme testen og forbedre resultatet med omega 3 tilskudd.

Zinzino er et norsk firma som er bygd opp som et network marketing firma og det er derfor ikke mulig å kjøpe produktene gjennom nettbutikken direkte, men gjennom en link inn til min nettbutikk hos Zinzino, se nederst i teksten.

Med dette settet kan du få en unik innsikt i kroppens Omega 6:3-balanse, og se individuelle “Før- og etter-”resultater med blodprøve fra BalanceTest.

Zinzino BalanceOil er en premium blanding som inneholder naturlig fiskeolje, høyt innhold av Omega 3 (EPA + DHA), olivenpolyfenoler og vitamin D3 for å beskytte cellene mot rusting (oksidering), og justere kroppens Omega 6:3-balanse. Støtter normale hjernefunksjoner, hjertefunksjoner og immunsystem.

Blodprøve tas før man starter å bruke Balanceoil og etter 6 mnd slik at man faktisk kan se at produktene er effektive. Begge disse testene er inkludert i settet. 

Blodprøven sendes inn til et laboratorium som heter Vitas, som er et uavhengig laboratorium i Norge.
Vitas er et GMP-sertifisert kjemisk analysekontraktlaboratorium med 25 års erfaring i å tilby høykvalitets, tilpassede kromatografiske analytiske tjenester basert på banebrytende kunnskap og teknologi.

Her finner du startpakken 

zinzino balansetest