Kjøps- og fraktbetingelser

FRAKT OG LEVERING:

Når du har bestilt varer vil du umiddelbart motta en automatisk ordrebekreftelse pr. e-post fra oss. NB! Det er veldig viktig at du legger igjen KORREKT e-postadresse og/eller telefonnummer.

Alle bestillinger sendes ut 1-3 virkedager etter bestilling. Så må det beregnes 1-3 dager postgang. Bestillinger mottatt på Lørdag/Søndag sendes ut Mandag/Tirsdag. Ved forskuddsbetaling via nettbank og Vipps sendes varene etter at beløpet er registrert på konto. OBS: Varer fra Badaboom og PlankeJens har behandlingstid på 2-4 dager. Varer fra Lillagunga har en behandlingstid på ca 1 uke og sendes fra Finland.

For varer med en verdi på over 1000 kroner vil pakken bli sendt med sporing og forsikring, dette for å hindre bortkomne forsendelser. Kjøper du varer for over 1200 kr spanderer vi frakten. Vi sender i hele Skandinavia.

Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og  angrerettsloven.
 

BETALINGSMÅTER:

Du kan velge mellom følgende betalingsmåter:

  • Kortbetaling: Via Stripe kan du betale med ditt betalingskort
  • Vipps: Du betaler manuelt etter du har lagt inn ordre ved å gå inn på Vipps (app på din telefon) og sende betalingen til Lev Logisk (søk opp eller bruk nr 515923)
  • Forskuddsbetaling: Fra du har mottatt epost med din totalsum inkl. porto har du 5 dager betalingsfrist for å betale varene til LevLogisk på konto 3126 31 50964. Når summen er betalt og beløpet registrert hos oss (dette tar vanligvis 1-3 dager) vil dine varer bli sendt fra oss. Dersom vi ikke mottar din betaling innen 7 dager, vil ordren bli annullert av hensyn til andre kunder.
  • Faktura: Kun bestillinger over 1000,- kan betales med faktura og kunden vil da på forhånd bli kredittsjekket. Velg ett av de andre betalingsalternativene om dette ikke er i orden for deg.


ANGRERETT
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til oss via e-mail eller sender varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake.Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet. Returadressen er:LevLogisk, Gabbroveien 24, 4656 Hamresanden.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Legg ved et skriv hvorfor du returnerer eller om du ønsker å bytte til en annen størrelse. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt kontonummer så har du pengene raskt på din konto. 

Spørsmål kan rettes til kontakt@levlogisk.no