Kjøps- og fraktbetingelser

FRAKT OG LEVERING:

OBS: PÅSKEFERIE- Bestillinger sendes først ut 3.april.

Når du har bestilt varer vil du umiddelbart motta en automatisk ordrebekreftelse pr. e-post fra oss. NB! Det er veldig viktig at du legger igjen KORREKT e-postadresse.

Alle bestillinger sendes ut 1-3 virkedager etter bestilling. Så må det beregnes 1-3 dager postgang. Bestillinger mottatt på Lørdag/Søndag sendes ut Mandag/Tirsdag. MERK! Dette gjelder ved valg av paypal og faktura. Ved forskuddsbetaling via nettbank og Vipps sendes varene etter at beløpet er registrert på konto. OBS: Varer fra Badaboom har behandlingstid på 2-4 dager.

For varer med en verdi på over 1000 kroner vil pakken bli sendt med sporing og forsikring, dette for å hindre bortkomne forsendelser. Kjøper du varer for over 500 kr spanderer vi frakten. Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen.

Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregisrering.  Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss på epost. Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og  angrerettsloven.
 

BETALINGSMÅTER:

Du kan velge mellom følgende betalingsmåter:

  • Kortbetaling: Via PayPal kan du betale med de fleste vanlige kredittkort.
  • Forskuddsbetaling: Fra du har mottatt epost med din totalsum inkl. porto har du 5 dager betalingsfrist for å betale varene til LevLogisk på konto 3126.24.74650. Når summen er betalt og beløpet registrert hos oss (dette tar vanligvis 1-3 dager) vil dine varer bli sendt fra oss. Dersom vi ikke mottar din betaling innen 7 dager, vil ordren bli annullert av hensyn til andre kunder.
  • Faktura: Et gebyr på kr 49,- blir lagt på ordrer betalt med faktura. Kun bestillinger over 1000,- kan betales med faktura og kunden vil da på forhånd bli kredittsjekket. Velg ett av de andre betalingsalternativene om dette ikke er i orden for deg.


ANGRERETT
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til oss via e-mail eller sender varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake.Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet. Returadressen er:LevLogisk, Gabbroveien 24, 4656 Hamresanden.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Legg ved et skriv hvorfor du returnerer eller om du ønsker å bytte til en annen størrelse. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer så har du pengene raskt på din konto. 

Ved spørsmål gå til "Kontakt oss" og send oss din henvendelse. Vi håper du får en hyggelig handel hos oss!