Om LevLogisk

Så hyggelig at du fant frem til nettbutikken vår :)  

Mitt navn er Sally Stranden og i oktober 2009 åpnet jeg nettbutikken LevLogisk.no. som fører "grønne" kvalitetsprodukter for babyer og voksne. Etterhvert ble mannen min også med i foretaket som vi nå driver sammen.

Jeg ønsker at de som handler på LevLogisk.no skal være trygge på at de gjør en god handel mht produktet, service og pris. Derfor er hver kunde viktig for meg og enhver ordre eller henvendelse vil bli effektuert eller besvart så raskt som mulig. 

Når jeg skulle bestemme meg for varer og produsenter var dette en møysommelig prosess. Jeg leste om produktene, fulgte med på forumtråder, leste anmeldelser og ikke minst testet produktene hjemme. Tilslutt fant jeg produktene som jeg med hånden på hjertet kan anbefale videre.

Sortimentet utvides etterhvert som jeg oppdager nye favoritter. Det du finner her er kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter. Flere av produktene har vunnet priser og tester. Både tåteflaskene og mange av stelleproduktene er anbefalte av Grønn Hverdag. Jeg bruker produktene selv og på mine barn og vil derfor ha førstehåndserfaring med de fleste varer.


Meld dere på facebook-siden vår for å følge med i tiden fremover.